Mackcontainer

Den lilla bensinstationen med de stora möjligheterna!

 

Mackcontainern är den lilla bensinstationen med de stora möjligheterna. För den som vill ha en säker och effektiv bensinstation är ”containermacken” en bra investering. Mackcontainern är lätt att placera och lika lätt att flytta, den är byggd efter måtten på en 20 fots container. I standardutrustningen ingår två stycken tankar på vardera nio kubikmeters storlek. I övrig utrustning ingår ett automatiskt betalsystem för bankkort och eventuella egna kontokort.

Man kan även välja att köpa till ett övervakningssystem för automatpejling och en digital pristavla(man kan välja mellan enkel- eller dubbelsidig) för den som önskar kan man även utrusta sin containermack med oljeavskiljare. Vi har förutom de rent tekniska aspekterna också satt oss in i de administrativa och kan därför erbjuda våra kunder hjälp med såväl ansökningshandlingar som med kontakter med myndigheter. Baserat på erfarenheter från tidigare kunder har vi god kompetens om lämpliga placeringar av Mackcontainern och våra blivande kunder är välkomna att rådgöra med oss om detta.

I en tid där ”vanliga” bensinmackar försvunnit från många orter, ges i synnerhet små orter genom Mackcontainern en egen möjlighet att dels underlätta transporter och, kanske till och med i förlängningen, ortens förmåga att överleva. Mackcontainern är givetvis testad och godkänd så att den uppfyller alla miljö- och säkerhetskrav. Från pappersarbetet och myndighetskontakterna till betalsystemet och till bränslet i pumpen finns vi där för att våra kunder på ett smidigt och effektivt sätt ska få sina mackcontainers dels levererade och framför allt, att fungera.

Vi har nu tagit fram en ”Mackcontainer” som är lätt att placera och flytta, om så skulle behövas. Utrustningen är testad och godkänd så att den uppfyller alla miljö– och säkerhetskrav. ”Macken” är standardutrustad med två stycken 9m3 tankar samt en drivmedelspump avsedd för två olika drivmedelskvaliteter. Utrustningen är byggd efter måtten på en 20 fots container. L 6,1 x B 2,44 x H 2,59

Som leverantör hjälper vi till med:
· Ansökningshandlingar
· Förslag på lämplig placering
· Drivmedelsleveranser
· Kontakter med myndigheter

Macken är utrustad med automatiskt betalsystem för bankkort och ev. egna kontokort.


Möjliga tillval:
· Övervakningssystem för automatpejling
· Digital pristavla (enkel– eller dubbelsidig)
· Oljeavskiljare