PR-Slamsugning i Lidköping

PR-Slamsugning har sedan 1980 arbetat med slamsugning, gödseltransporter och högtrycksspolning. Våra arbetsområden är många och vår personal är mycket kunnig.

 

När det gäller slamsugning har detta varit navet i vår verksamhet ända sedan starten 1980. Sedan dess har vår verksamhet vuxit och utvecklats till att idag omfatta många olika tjänster. Idag kan vi erbjuda leveranser av allehanda drivmedel så som till exempel eldningsolja, diesel och bensin. Vi har även utrustning för att filma avloppsrör och liknande.

 

Vi är ett företag som aktivt arbetar med att säkerställa ett korrekt arbetssätt både ur kvalitets- och miljösynpunkt. Vi sätter alltid kunden i centrum och ser till att uppfylla kundernas krav samt leva upp till deras förväntningar så fullständigt som det är möjligt. Vi är en leverantör som utlovar kvalitet av samtliga tjänster som vi tillhandahåller och vårt mål är så klart att bevara det goda anseende som våra kunder har för oss.

 

Vill du använda dig av våra tjänster eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta PR-Slamsugning i Lidköping!

 

Kontakta Oss

Huvudkontor:

Mossvägen 39

521 30 Falköping

Tel: 0515-138 46