Om PR Slamsugning AB

Miljöföretaget PR Slamsugning grundades 1980 och hade då två anställda. Fordonsparken bestod av en lastbil och en traktor. Detta var starten på en fantastisk resa, guiderna på denna resa är och har varit Peter Nordh och hans sambo Christina Binnberg. Sonen och dottern är också numera med på resan.

Navet i företaget var och är slamsugning. Huvudkontoret är beläget vid Mossvägen 39 i Falköping och den som varit där vet att det är en mycket gästvänlig miljö. Trevligt att är skåda alla gamla leksaker och trivsam konst. Genom en gedigen kunskap och stor entreprenöranda har företaget utvecklats mycket positivt och många ekrar har tillkommit på navet. Företaget har idag en mångfald av fordon som servas i egen verkstad.

Miljötänkandet går som en röd tråd genom samtliga verksamheter. Företaget ligger i framkant när det gäller utveckling och har bl.a. belönats med ett stipendium från Falköpings Kommun för förslaget med Källsorteringscontainer. ”Genom att gå från ord till handling i miljöarbetet har företaget visat föredömlig framsynthet och ansvarskänsla” skriver Falköpings Kommun i miljödiplomet som PR tilldelades 2007. År 2011 tilldelades företaget Falköpings kommuns Miljöpris som föregångare inom miljöarbetet.

Att vara innovatör kan vara kostsamt. Det kan vara svårt att få förståelse och uppskattning när man söker finansiering, det är en del av innovatörens vardag. Men utan företagets motto ”det omöjliga tar bara lite längre tid” hade det varit svårt att arbeta med utvecklingsfrågor.

PR Slamsugning fungerar även som problemlösare med hög servicenivå. Personalen är inte främmande för något och tycker att varje uppdrag är en utmaning, det är arbetsglädje. En typisk arbetsdag börjar med gemensam morgonsamling i lunchrummet, dagens uppdrag fördelas, man tar och ger och det är högt till tak, en och annan historia kan förekomma. Det krävs stor flexibilitet och branschkännedom när man arbetar efter denna princip.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster  tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär!