PR-Slamsugning i Töreboda

Vi på PR-Slamsugning har under många år arbetat med bensin, diesel, oljor, slamsugning och gödseltransporter. Våra arbetsområden är många, vår personal är mycket kunnig och vår långa erfarenhet inom den här branschen ger dig som kund en garanti på att du får det allra bästa när du anlitar oss.

 

PR-Slamsugning har varit fundamentet i vår verksamhet sedan starten 1980. Sedan dess har dock mycket hänt och vår verksamhet har både vuxit och utvecklats till att idag omfatta betydligt fler tjänster. Idag erbjuder vi leveranser av allehanda drivmedel. Behöver du något av följande, tveka då inte att höra av dig till oss.

 

  • leveranser av drivmedel (oljor, bensin, diesel)
  • gödseltransporter
  • slamsugning

 

Vi ser alltid till att aktivt arbeta med att säkerställa ett korrekt arbetssätt. Detta gäller då både vårt kvalitetsarbete samt vårt miljöarbete. Hos oss står alltid kunden i centrum och vi ser till att uppfylla kundernas krav samt leva upp till deras förväntningar så fullständigt som det är möjligt. Vi är en seriös leverantör som vill leva upp till samtliga tjänster som vi tillhandahåller och vårt mål är så klart att bevara det goda anseende som våra kunder har för oss.

 

Vill du använda dig av våra tjänster eller veta mer om hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta PR-Slamsugning i Töreboda!

 

Kontakta Oss

Tel: 0500-412300