PR-Slamsugning i Skövde

Finns du i Skövde och söker efter något av följande: gödseltransporter, slamsugning, leverans av oljor, diesel eller bensin, vi har det du behöver!

 

PR-Slamsugning är ett företag som startades för många år sedan, redan 1980. På den tiden hade vi endast slamsugning som vår tjänst men sedan dess har mycket hänt. Vi har vuxit och framför allt utvecklats till att idag omfatta betydligt fler arbetsområden så som till exempel eldningsolja, bensin, diesel och inte minst gödseltransporter.

 

Vi är ett företag som håller det vi utlovar och du kan alltid lita på att de tjänster du beställer levereras/utförs i tid. När du anlitar oss kan du känna dig trygg att du samarbetar med ett seriöst företag som har ett gott anseende. Detta har vi förtjänat och detta vill vi så klart behålla. Vi har under en lång tid försett många kunder med kvalitet. Vi anser att det är viktigt att utföra arbetet på ett korrekt sätt inte endast ur kvalitetssynpunkt utan även ur miljösynpunkt.

 

Våra kunder finns på ånga olika platser runt om i Sverige och då även i Skövde.

 

Vill du använda dig av någon av våra tjänster eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta PR-Slamsugning i Skövde på Tel: 0500-412300