Green Petroleum

PR Green Petroleum AB startades av Peter Nordh, grundare av PR Slamsugning 2008. Peter köpte då den nedlagda macken i Gudhem. Efter det har utvecklingen av Green Petroleum gått med raketfart. I dag har GP som det kallas till vardags 21 mackar och 2 tankbilsekipage.

Green Petroleum sysselsätter i dag 5 personer och förutom att serva sina mackar kör man eldningsolja och diesel till industrier och lantbruk till största delen i gamla Skaraborg och Värmlands län.

Besök oss här!

Tankstationer Green Petroleum

Bottnaryd
I det lilla småländska Bottnaryd finns en av våra mackcontainrar. Där hittar man ”Prostatallen” , tallen vars 600-åriga historia har bidragit till en naturlig knutpunkt mellan Småland och Västergötland.

Broddarp
Broddarp i Herrljunga kommun är en fornlämningsrik liten ort mitt i triangeln Falköping-Ulricehamn-Herrljunga.Vår mackcontainer finns placerad på Berglunds Åkeris gårdsplan.

Broddetorp
Mitt i tranriket, vid kanten av Hornborgasjön hittar vi Broddetorp. Med Naturum runt knuten och en stark vilja att hålla landsbygden levande, hittar ni vår mackcontainer belägen intill den lilla handelsboden mitt i byn.

Bäckhammar
5 kilometer från vackra Vänerkusten ligger Bäckhammar vars nuvarande pappersbruk har anor från 1680-talet. Vår mackcontainer ligger vid ortens Ica-affär mitt i samhället.

Falköping
Falköping benämns ofta som en fornlämningarnas kommun med flera lämningar innanför stadsgränsen. Lika känt är Falbygdens Osteria med en rikskänd osttillverkning. Strax intill Osterian finner ni vår mackcontainer.

Fengersfors
Bruksorten Fengersfors i Dalsland har en anrik brukshistoria som började med järnbruk på 1700-talet fram till nedläggningen av pappersbruket 1978. Idag finns konstnärskollektivet Not Quite i brukets lokaler. Vår mackcontainer hittar ni vid Fengersfors lanthandel.

Gudhem
Gudhem är en liten ort mitt i Skaraborg med anor från medeltiden. Här hittar vi Gudhems klostermuseum med klosterruin och tillhörande klosterträdgård. I Jan Guillous böcker om Arn satt Cecilia fången i just detta kloster. Vår mackcontainer finns ovanför den lilla lanthandeln precis intill väg 184.

Götene
Götene präglas av en stark tillverkningsindustri med företag som Arla Foods, Semper och Götenehus. Vår mackcontainer finner ni vid Åkessons bil.

Hällekis
Vid foten av Kinnekulle och vid Vänerns strand ligger natursköna Hällekis, som förutom Parocs stenull och Svenska Foders fodertillverkning, också kan stoltsera med det vackra naturreservatet Munkängarna med kraftig lövskog och ramslökstäckt mark. Vår mackcontainer ligger i Hönsäters hamn där ni både kan tanka bilen och båten.

Lundsbrunn
Orten är kanske mest känd för Nya Lundsbrunn Resort & Spa som ligger mitt i det vida jordbrukslandskapet med närhet till både Kinnekulle och Skara Sommarland. Vår mackcontainer finner du vid affären i Lundsbrunn.

Lyrestad
Ett par mil norr om Mariestad ligger Lyrestad med två mindre museum vid namn Hamnmagasinet och Tiondemagasinet. Där finns även en glashytta vid namn Jema Studioglas som funnits på orten sedan 2007. Vår mackcontainer hittar ni precis vid avfarten från E20 mot Lyrestad.

Moholm
Moholm ligger mitt emellan Skövde och Töreboda i trivsam jordbruksmark med praktfulla Moholms Herrgård precis i utkanten. Här finner ni vår mackcontainer intill den lilla handelsboden mitt i samhället.

Mullhyttan
Vid foten av Södra Kilsbergen ligger Mullhyttan i Örebro Län. Med närhet till både sjön Multen med flera badplatser samt högmossen Skagerhultsmossen, som är ett naturreservat sedan 1982. Vår mackcontainer är belägen längs väg 204 i södra delen av samhället.

Otterbäcken
I Otterbäcken finns förutom industrierna Vänerply och Jonsac en av de djupaste hamnarna i Vänern . I hamnen kan ni tanka både båten och bilen från vår mackcontainer.

Sandhem
Det mindre samhället Sandhem har mycket att erbjuda. Här kan du dansa på Sägnernas Hus samt besöka deras populära julmarknad. Blir man trött i fötterna finns både Sunhouse Spa och Skogsro Spa att besöka. I sandhem finns vår mackcontainer vid fotbollsplanen.

Sjötorp
Denna idyll är Göta Kanals port till och från Vänern. Sommartid ett livligt samhälle där besökare kan passera både till fots och med båt de första eller sista åtta slussarna på sin resa genom Göta Kanal.
Här hittar ni vår mackcontainer vid genomfartsleden precis intill slussarna.

Skultorp
Strax utanför Skultorp på det militära övningsfältet Tovatorp ligger en av Sveriges äldsta kyrkor. Norra Kyrketorps gamla kyrka byggdes under 1100-talet. Den har kvar sin inredning från 1700- talet och är ett måste för den historieintresserade att besöka. Ett stenkast därifrån vid Skultorps ÅVC hittar du vår mackcontainer.

Slutarp
Slutarp ligger knappt en mil söder om Falköping. På 1800-talet fanns här bara en by men har med tiden växt ihop med samhället Kinnarp. I Kinnarp finns en stor möbelindustri som förser de båda samhällenas ortsbor med jobb. Vår mackcontainer ligger intill genomfartsvägen precis intill mataffären.

Stenstorp
Stenstorp – Gustav Dalèns hembygd och AGA-spisens födelseort. Här hittar ni det mycket populära Dalènmuseet samt Dalènium Science Center som är mycket populärt bland barn och ungdomar. Vår mackcontainer är belägen intill RV 46, mitt emot Erikssons Husvagnar.

Tråvad
Mitt på Varaslätten ligger Tråvad, trivsamt beläget längs med ån Lidan. I närheten finns också Bilkompaniet i Tråvad som specialiserat sig på sport och samlarbilar från Europeiska biltillverkare. Vår mackcontainer hittar du intill mataffären längs med väg 47 precis när man kommit in i Tråvad.

Åsensbruk
I närheten av Åsensbruk finns Håverudsakvedukten som är en svindlande passage med bilbro, tågbro och båtakvedukt. En unik lösning för att lösa problemet med den kanjonliknande dalen som omöjliggjorde slussar. Här hittar du mackcontainern strax intill Håfreströms företagspark i Åsensbruk.