PR-Slamsugning i Mullsjö

PR-Slamsugning har under många år arbetat med bensin, diesel, oljor, slamsugning och gödseltransporter. Våra arbetsområden är många och vår personal är mycket kunnig. Vår långa erfarenhet inom den här branschen ger dig som kund en garanti på att du får det bästa när du anlitar oss.

 

Slamsugning har varit navet i vår verksamhet ända sedan starten 1980. Sedan dess har vår verksamhet vuxit och utvecklats till att idag omfatta många olika tjänster. Idag erbjuder vi leveranser av allehanda drivmedel så som till exempel eldningsolja, diesel och bensin och även gödseltransporter.

 

Vi arbetar aktivt med att säkerställa ett korrekt arbetssätt både ur kvalitets- och miljösynpunkt. Kunden står alltid i centrum hos oss och vi ser till att uppfylla kundernas krav samt leva upp till deras förväntningar så fullständigt som det är möjligt. Vi är en seriös leverantör som vill leva upp till samtliga tjänster som vi tillhandahåller och vårt mål är så klart att bevara det goda anseende som våra kunder har för oss.

 

Vill du använda dig av våra tjänster eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta PR-Slamsugning i Mullsjö!

 

Kontakta Oss

Huvudkontor:

Mossvägen 39

521 30 Falköping

Tel: 0515-138 46